Smiley face
Nieuws

Parttime bestuursjaar? RGD zoekt nieuwe bestuursleden!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Voor het studiejaar 2019-2020 is het Rotterdams Gezondheidsrecht Dispuut op zoek naar nieuwe bestuursleden! Het RGD is de studievereniging voor masterstudenten Recht van de Gezondheidszorg. Jaarlijks organiseren wij verschillende interessante en verdiepende activiteiten. Hierbij kan je denken aan kantoorbezoeken, symposia, borrels en een studiereis. Om deze activiteiten te kunnen bewerkstelligen, onderhouden we uiteraard actief contact met advocatenkantoren, zorgverzekeraars en zorginstellingen. Kortom: een mooie manier om alvast in aanraking te komen met de praktijk!

Heeft het je altijd al leuk geleken om een bestuursjaar te vervullen? Solliciteer dan vóór 4 augustus door je motivatiebrief en  cv te sturen naar secretaris@rgdispuut.nl en wie weet maak jij volgend jaar deel uit van het VIIe bestuur der Rotterdams Gezondheidsrecht Dispuut.

Je kunt solliciteren voor de functie van Voorzitter, Secretaris, Penningmeester of Commissaris Extern. Het betreffen parttime functies die goed te combineren zijn met de master.

Indien je nog vragen hebt, zijn wij hiervoor vanzelfsprekend beschikbaar. Je kunt contact opnemen via secretaris@rgdispuut.nl

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

 

Comments are closed.