Smiley face
Nieuws

Het Rotterdams Gezondheidsrecht Dispuut is op zoek naar nieuwe bestuursleden voor het jaar 2021-2022!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Beste (aankomend) student van de master Recht van de Gezondheidszorg,

Voor het studiejaar 2021-2022 is het Rotterdams Gezondheidsrecht Dispuut op zoek naar nieuwe parttime bestuursleden! Het RGD is de studievereniging voor masterstudenten Recht van de Gezondheidszorg. Jaarlijks organiseren wij verschillende interessante en verdiepende activiteiten. Hierbij kan je denken aan kantoorbezoeken, symposia, borrels en een studiereis. Om deze activiteiten te kunnen bewerkstelligen, onderhouden we uiteraard actief contact met advocatenkantoren, zorgverzekeraars en zorginstellingen. Kortom: een mooie manier om alvast in aanraking te komen met de praktijk!

Heeft het je altijd al leuk geleken om een bestuursjaar te vervullen? Solliciteer dan snel door je motivatiebrief en CV te sturen naar secretaris@rgdispuut.nl en wie weet maak jij volgend jaar deel uit van het IXe bestuur der Rotterdams Gezondheidsrecht Dispuut.

Je kunt solliciteren voor de functie van Voorzitter, Secretaris, Penningmeester of Commissaris Extern. Het betreffen parttime functies die goed te combineren zijn met de master.

 

Comments are closed.