Smiley face
Nieuws

Nieuw bestuur 2018-2019

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Beste leden bij dezen een voorstelrondje van het zesde bestuur der RGD! We houden het vandaag lekker kort met onze naam, functie en een random weetje over ieder van ons.

Emelien zal het komende jaar de functie van voorzitter vervullen en zal dus het reilen en zeilen van het dispuut in de gaten houden. Wat je verder misschien nog niet wist is dat Emelien het alfabet achterstevoren kan opzeggen in een paar seconden!

Dagmar is dit jaar de secretaris van het dispuut en zorgt er onder meer voor dat deze Facebookpagina altijd up-to-date gehouden wordt. Een verassend feitje over Dagmar is dat ze op haar 11e het kampioenschap golf voor kinderen tot en met 12 jaar heeft gewonnen! Nog steeds kan je Dagmar altijd wakker maken voor een potje golf.

Willemijn is het komende jaar de penningmeester van het dispuut en zal voorkomen dat we in de rode cijfers terecht komen. Een onverwacht feitje over Willemijn is dat ze heel erg van ijs houdt. Ze heeft zelfs jarenlang in een ijssalon gewerkt en ijs getest voor Ben & Jerry’s!

Marco zal de functie van externe betrekkingen het komende jaar vervullen en houdt bovendien de mannelijk eer binnen het bestuur hoog! Wat bijna niemand weet is dat er bij Marco thuis vroeger een mengelmoes van Spaans, Italiaans en Nederlands werd gesproken. Marco kan je dus in allerlei talen te woord staan!

Foto vlnr: Willemijn, Marco, Dagmar, Emelien.

Comments are closed.