Smiley face
Nieuws

Vacature: Advocaat-stagiaire Zorg bij AKD Benelux Lawyers

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Het RGD deelt graag de volgende vacature van AKD  voor een advocaat-stagiair Zorg:

AKD is een full-service Benelux-kantoor met ruim 475 advocaten, fiscalisten, notarissen en business support in Nederland, België en Luxemburg. Wij hebben een gespecialiseerd team voor onze cliënten in de zorg. Deze branchegroep behoort tot de top van Nederland.

Wij hebben een mooie kans voor een advocaat-stagiair(e) in het gezondheidsrechtelijke team van Klaas Meersma en Joris Rijken.

Als advocaat-stagiair(e) ga je
werken aan vraagstukken voor zorgaanbieders, brancheorganisaties, medisch specialisten, producenten van hulpmiddelen, zorgverzekeraars en farmaceutische bedrijven . Overnames, samenwerkingsverbanden, fusies, governance in de zorg, contracten en geschillen met zorgverzekeraars, geneesmiddelen, medische hulpmiddelen, privacy van de patiënten en kwaliteit van de zorg, allemaal onderwerpen waar je mee te maken gaat krijgen. Regelmatig werk je samen met collega’s van andere secties binnen AKD zoals mededinging, het notariaat en arbeidsrecht. Het zorgteam bestaat uit zeven personen. Het is een vrolijk, ambitieus en hecht team waarin samenwerking en humor erg belangrijk is.

AKD biedt je alle ruimte om je verder te specialiseren en je talenten te ontwikkelen. In dat kader bieden we je hoogwaardige opleidingen, onder andere via ons eigen opleidingshuis de AKDMY.

De ideale kandidaat voor deze positie

  • Is (bijna) afgestudeerd in het Nederlands recht (WO) met bovengemiddeld goede cijfers;
  • Heeft belangstelling voor de zorgsector, ervaring met gezondheidsrechtelijke vraagstukken is een pré;
  • Is leergierig en heeft een brede belangstelling voor het recht;
  • Is sociaal en ondernemend, dat blijkt bijvoorbeeld uit nevenactiviteiten gedurende jouw studie.

Van AKD krijg jij:
naast deze mooie baan volop ontwikkelingsmogelijkheden, zo wordt de beroepsopleiding voor je betaald en krijg je studiedagen om ervoor te zorgen dat je ook de tijd krijgt om te studeren. Daarnaast kun je rekenen op een goed arbeidsvoorwaardenpakket met daarin onder andere 25 vakantiedagen, een uitstekende pensioenregeling, ruime voorzieningen aan thuiswerkmiddelen en reiskostenvergoeding. Last but not least zijn er een heleboel leuke collega’s, kantooruitjes en -evenementen die op je staan te wachten!

Diversiteit en inclusiviteit
AKD is een omgeving waar je jezelf kunt zijn en het beste uit jezelf kunt halen. De advocaten, fiscalisten, notarissen en support van tegenwoordig zijn diverser dan ooit. Wij zijn een kantoor dat aandacht heeft voor diversiteit en inclusiviteit, en vinden het belangrijk om onze talenten te laten groeien.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (op basis van het juridisch screeningsprofiel) maakt deel uit van de procedure.

Klik hier om te solliciteren!

Comments are closed.